AnaSayfa / Genel / Kahve falında şikayet etmek

Kahve falında şikayet etmek

Kahve falında şikayet etmek yeni mekânlara gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şikayet etmek gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında polise şikayet etmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında şikayet dilekçesi görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini polise şikayet etmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında şikayet ettiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birini birine şikayet etmek hakkı olanlara kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir