AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mavi gözlü görmek

Kahve falında birini mavi gözlü görmek

Kahve falında birini mavi gözlü görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının bozulmayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında gözlerini mavi görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek sevmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü at görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü mavi görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir