AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini mavi görmek

Kahve falında gözlerini mavi görmek

Kahve falında gözlerini mavi görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü kadın görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek mavi gözlü bebek görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin gözlerini mavi görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarışın mavi gözlü bebek görmek hayatının zaferlerle dolacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, fakirliğinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü insan görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir