AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünü mavi görmek

Kahve falında birinin gözünü mavi görmek

Kahve falında birinin gözünü mavi görmek düşünceli ve dalgın olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ele geçen parada artış olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gözünü mavi gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi göz makyajı görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü olmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü bir kadın görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkek mavi gözlü bebek görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir