AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sevgili gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek evlerine dünürcü geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek mavi gözlü görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek hayır duaları alınacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında iri mavi göz görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir