AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak büyük problemler yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, çocuklarının fazla olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, dinde bilginleşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, işinin başından ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalettir.

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinden kurtulmaya çalışmak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında kediden kurtulmaya çalışmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir