AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında çamurdan kurtulmaya çalışmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak sorunların üstüste geleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinden kurtulmaya çalışmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işarettir.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kurtulmaya çalışmak yaşam tecrübesi edineceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak büyük sıkıntılar çekileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir