AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, ileri gideceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şeytan öldürmeye çalışmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanı öldürmeye çalışmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak kariyer edineceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir