AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak önünü açacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kurt öldürmeye çalışmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytandan kurtulmaya çalışmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında birini kurtarmaya çalışmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında cinden kurtulmaya çalışmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak konforunun artacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kediyi kurtarmaya çalışmak hastalanacağına, mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtarmaya çalışmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir