AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, layık olduklarına sahip olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kurtarmak için suya atlamak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına inanılır.

Kahve falında denizde bebek kurtarmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, haklılığının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde birini kurtarmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına inanılır.

Kahve falında denizde can kurtarmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden adam kurtarmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir