AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden adam kurtarmak

Kahve falında denizden adam kurtarmak

Kahve falında denizden adam kurtarmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden adam kurtarmak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında denizde adam kurtarmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında denizden adam kurtarmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında yangından adam kurtarmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında adam kurtarmak maddi açıdan dibe vurulacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında suda adam kurtarmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında selden adam kurtarmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında denizden kurtarmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde can kurtarmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir