AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde bebek kurtarmak

Kahve falında denizde bebek kurtarmak

Kahve falında denizde bebek kurtarmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Kahve falında denizden bebek kurtarmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde bebek kurtarmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak işinin gücünün de rast gideceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde insan kurtarmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında denizden insan kurtarmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında denizde can kurtarmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir