AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olmadığını görmek

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, düze çıkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kadim dostlar edineceğine, hayır vereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj olmadığını gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek huzursuzlukların son bulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj olduğunu görmek ettikleri duanın kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kürtaj olduğunu görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj bebek görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kürtaj olduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kürtaj yaptırdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir