AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olan kadın görmek

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek önemli işlere imza atacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, mutluluk ve saadete, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet eder.

Kahve falında kürtaj olan kadın gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında kürtaj yapıldığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj masası görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaja gitmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj olmamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olmak olduğunu görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, saygınlığının da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir