AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta taşımak

Kahve falında kucakta taşımak

Kahve falında kucakta taşımak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Kahve falında babayı kucakta taşımak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kucakta taşımak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi kucakta taşımak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kucakta insan taşımak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hacetinizin giderilmesine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir