AnaSayfa / Genel / Kahve falında aksayarak yürümek

Kahve falında aksayarak yürümek

Kahve falında aksayarak yürümek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında aksayarak yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında aksayarak yürümek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı aksayan birini görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, ticaretinin açılacağına delalettir.

Kahve falında mescidi aksauda namaz kılmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek yükseleceğine, atılım yapacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında aksayan birini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret eder.

Kahve falında karlı yolda yürümek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Kahve falında bataklıkta yürümek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren raylarında yürümek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir