AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı aksayan birini görmek

Kahve falında ayağı aksayan birini görmek

Kahve falında ayağı aksayan birini görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, duraklama yaşanacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı aksayan birini gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında ayağı aksayan birini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidi aksauda namaz kılmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında aksayan birini görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Kahve falında aksayarak yürümek verimliliğinin de artacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek huzurlu bir insan olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını ovmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak yağmurda yürümek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir