AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kavgadan kurtarmak

Kahve falında birini kavgadan kurtarmak

Kahve falında birini kavgadan kurtarmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birini kavgadan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşını kavgadan kurtarmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavgada birini kurtarmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kavgadan kurtarmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu kurtarmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzdan birini kurtarmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde can kurtarmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini selden kurtarmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir