AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşı kurtarmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının hayatını kurtarmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kavgadan kurtarmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını dayaktan kurtarmak sorunlarını çözeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir