AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kurtarmak

Kahve falında oğlunu kurtarmak

Kahve falında oğlunu kurtarmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu ölümden kurtarmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu kurtarmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizden birini kurtarmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşen birini kurtarmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında kadın kurtarmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizde insan kurtarmak zorlukların günden güne artacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir