AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada birini kurtarmak

Kahve falında kavgada birini kurtarmak

Kahve falında kavgada birini kurtarmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavgada birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında birini kavgadan kurtarmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavgada birini kurtarmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kavgadan kurtarmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ölümden kurtarmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalettir.

Kahve falında insanları boğulmaktan kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kurtarmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak eşinden yana huzurlu olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir