AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini karnından bıçaklamak

Kahve falında birini karnından bıçaklamak

Kahve falında birini karnından bıçaklamak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Kahve falında birini karnından bıçaklamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında birini karnından bıçaklamak nazara geleceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hak yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında düşman bıçaklamak ölümcül hastalıklara işaret, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşi bıçaklamak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı bıçaklamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sırtından bıçaklamak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında başkasını bıçaklamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir