AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kanser olduğunu görmek

Kahve falında birini kanser olduğunu görmek

Kahve falında birini kanser olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında birini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Kahve falında birinin rahim kanseri olduğunu görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında deri kanseri olduğunu görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu bilmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek canının ve malının garantide olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu duymak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir