AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Kahve falında kanserli hastalar görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında birinin kanser hastası görmek geride bırakacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işarettir.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek hayır işleri yapacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek kendisini mutsuz edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kanser hastası birini görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanserli hastası görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kanser hastası görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir