AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, zor durumlarda kalacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek dişe diş savaşacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birini kanser olarak görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser olup ölmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanseri olmak huzurlu günler geçirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek kişinin başarılarının artacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser ilacı görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir