AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, üstünlük elde edeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kanser görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser hastası olduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kanser olduğunu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser olup iyileştiğini görmek içine kapanacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret eder.

Kahve falında başkasının kanser hastası görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanserli birini görmek hastalığın biteceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakınının kanser olduğunu görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir