AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini işe almak

Kahve falında birini işe almak

Kahve falında birini işe almak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Kahve falında birini işe almak gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde su içmek sıhhat ve huzur bulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işerken görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde içki içmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında iş işlemek maaşının artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş düşünmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri soyulmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir