AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş düşünmek

Kahve falında iş düşünmek

Kahve falında iş düşünmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında iş düşünmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında iş düşünmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliliği düşünmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında evden taşınmayı düşünmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi düşünmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini düşünmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında ölmeyi düşünmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında para almayı düşünmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir