AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş işlemek

Kahve falında iş işlemek

Kahve falında iş işlemek yeni bir haneye sahip olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalettir.

Kahve falında iş işlemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir konuda kendinizi çok fazla şartlamadan önce başkalarının ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında iş işlemek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz işlemek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yelek işlemek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlemek işlerindeki bereketin kaçacağına, başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın işlemek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında işleme işlediğini görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir