AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hemşire olarak görmek

Kahve falında birini hemşire olarak görmek

Kahve falında birini hemşire olarak görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hemşire olarak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında hemşire olmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede hemşire olmak şifa ve moral bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini hemşire görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hemşirelik yapmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek yokluk çekeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birini hemşire olarak görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir