AnaSayfa / Genel / Kahve falında hemşire olmak

Kahve falında hemşire olmak

Kahve falında hemşire olmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine, insanların afiyet bulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında hemşire olmak gördüyseniz:

  • Değişikliklere eğiliminiz daha fazlalaşacak.

Kahve falında ebe hemşire görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık hemşire görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret eder.

Kahve falında birini hemşire olarak görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hemşire forması görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşire olmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hemşire öpmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında hastanede hemşire olmak tövbelerinin karşılık bulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir