AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hemşire görmek

Kahve falında kendini hemşire görmek

Kahve falında kendini hemşire görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini hemşire gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Kahve falında doktor ve hemşire görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Kahve falında hemşire forması görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, imkânlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında doktor hemşire görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında hemşire görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir