AnaSayfa / Genel / Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, maddi güç sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine yorulur.

Kahve falında hemşire kıyafeti giydiğini görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında hemşire forması görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hemşire görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işarettir.

Kahve falında hemşire öpmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşire olmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir