AnaSayfa / Genel / Kahve falında hemşirelik yapmak

Kahve falında hemşirelik yapmak

Kahve falında hemşirelik yapmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, eksiklerinin farkına varacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşirelik yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında hemşirelik yapmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşire olmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastane hemşire görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kendini hemşire olarak görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kendini hemşire görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık hemşire görmek gam ve keder çekmeyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir