Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak

Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında havuzdan bebek çıkarmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında havuz içinde bebek görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde bebek görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzdan bebek kurtarmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda bebek görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan bebek çıkarmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gazını çıkarmak hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir