AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hapse girdiği görmek

Kahve falında birini hapse girdiği görmek

Kahve falında birini hapse girdiği görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında birini hapse girdiği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında annenin hapse girdiğini görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek kısmetinizin açılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir