AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, donatacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin hapse girdiğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek yol göstereceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hapse girdiği görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, günah ve suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir