AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarının hapse girdiğini görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kocasının hapse girdiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında annenin hapse girdiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının hapse girdiğini görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir