AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının hapse girdiğini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kendini hapse girdiğini görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir