AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek insanların birbirine kenetleneceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kazançlı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin hapse girdiğini görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakının hapse girdiğini görmek umutsuzluk yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir