AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gülerek görmek

Kahve falında birini gülerek görmek

Kahve falında birini gülerek görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini gülerek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Kahve falında babadan gül almak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında gül papatya görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında solan gül görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç gül görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında sepette gül görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında gül yemek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gülüp eğlenmek boş kuruntularla uğraşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında evliyayı gülerken görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir