AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan gül almak

Kahve falında babadan gül almak

Kahve falında babadan gül almak fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında babadan gül almak gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında babadan gül almak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babayı gülerken görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı gülerken görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, onları tebrik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını gülerken görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Kahve falında babayı gülerken görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ne yapacağına yorulur.

Kahve falında gül üzümü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında gül kokusu koklamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir