AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette gül görmek

Kahve falında sepette gül görmek

Kahve falında sepette gül görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sepette gül gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında sepette beyaz gül görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek para sıkıntısından kurtulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sepette kırmızı gül görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepette gül görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepet içinde gül görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sepette dut görmek sürekli yerinde sayacağına, sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sepette yılan görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir