AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan görüp korkmak

Kahve falında yılan görüp korkmak

Kahve falında yılan görüp korkmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, önünün açık olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yılan görüp korkmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında örümcek görüp korkmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare görüp korkmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında cin görüp korkmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, afiyette ve keyifte olacağına işaret eder.

Kahve falında böcek görüp korkmak hastalıklarının düzeleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini görüp korkmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi görüp korkmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir