AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek görüp korkmak

Kahve falında köpek görüp korkmak

Kahve falında köpek görüp korkmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yeni bir hayat kuracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında köpek görüp korkmak gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında köpek görüp korkmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında deniz görüp korkmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında fare görüp korkmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında cenaze görüp korkmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak hayırlı kararlar verileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında birini görüp korkmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek görüp korkmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir