AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini görüp ağlamak

Kahve falında birini görüp ağlamak

Kahve falında birini görüp ağlamak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret eder.

Kahve falında birini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak zarar edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak yüksek tahsil yapacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında görürken ağlamak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir