AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın gömmek

Kahve falında kadın gömmek

Kahve falında kadın gömmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, imkânların günden güne azalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın gömmek gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında kadın gömmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, Tövbe Edeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk gömmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri birini gömmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, maddi anlamda rahatlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürmek gömmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir