Kahve falında yakınını gömmek

Kahve falında yakınını gömmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını gömmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yakınını gömmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında insanı gömmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı diri diri gömmek eski enerjisini bulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insan gömmek karalar bağlayacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan öldürüp gömmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı toprağa gömmek sağlık ve şifa bulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir