AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gelin görmek

Kahve falında birini gelin görmek

Kahve falında birini gelin görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalettir.

Kahve falında birini gelin gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelini gelinlikle görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin masası görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını gelin olarak görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında damatla gelin görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, idealist davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin saçı yaptırmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinden para almak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir