AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin saçı yaptırmak

Kahve falında gelin saçı yaptırmak

Kahve falında gelin saçı yaptırmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gelin saçı yaptırmak gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında siyah saçlı gelin görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin saçını yapmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin saçı yaptırmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yaptığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin saçı yapmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kızıl saçlı gelin görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir